Interpretare Vise cu Abandon

 

   Cand visezi ca esti abandonat are interpretare ca este timpul sa lasi in urma sentimente din trecut si caracteristici care impiedica dezvoltarea ta. Lasa in spate vechile atitudini. O interpretare mai directa si literala a acestui vis indica faptul ca ai o teama de a fi dezertat, abandonat, sau chiar tradat. Acesta poate fi cauzat de o pierdere recenta sau o teama de a pierde pe cineva drag.Teama de abandon se poate manifesta in visul tau, ca parte a procesului de vindecare si depasirea momentului peirderii cuiva drag. Aceasta poate rezulta, de asemenea, de la sentimente neimpartasite sau probleme din copilarie. Pe de alta parte, visul indica faptul ca te simti neglijat sau ca sentimentele tale sunt trecute cu vederea. Poate ca visul vrea sa iti sugereze ca ar trebui sa abordezi viata fara sa te stresezi prea mult, sa traiesti mai liber. Sa abandonezi pe altii in vis are interpretare ca esti coplesit de problemele si deciziile din viata ta.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Abdomen-burta : A-ti visa abdomenul are legatura cu instinctele tale natural si emotiile tale reprimate. Exista ceva in viata ta reala pe care nu il poti suferi sau ai dificultati ... :

          Abis : A visa un abis semnifica un obstacol care creeaza anxietate multa pentru tine. Ai nevoie sa depasesti acest moment, sa depasesti dificultatile si orice obstacol ...