Interpretare Vise cu Abis

 

   A visa un abis semnifica un obstacol care creeaza anxietate multa pentru tine. Ai nevoie sa depasesti acest moment, sa depasesti dificultatile si orice obstacol in viata ta. Poate ca ti-e frica de "a lua un pas hotarator". A visa o cadere in abis are interpretare ca adancurile subconstientului tau. Ti-e frica si / sau esti nesigur cu privire la ceea ce vei descoperi despre tine si despre sentimentele tale ascunse si temerile tale. Abisul poate reprezenta, de asemenea, temerile primare si sentimentele de disperare. Poate ca te afli intr-o stare de depresie sau esti rascolit de sentimente negative. Pe de alta parte, visul ar putea indica lipsa de spiritualitate.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Absenta : A visa ca cineva e absent, in special daca tu astepti sa il intalnesti indica ca te uiti dupa ceva ce deja ai pierdut. Pe de alta parte ai putea sa cauti sa ... :

          Absolvire : Cand visezi ca ai absolvit scoala, facultatea sau altele, reprezinta realizarile tale. Ai facut cu succes tranzitia la un nivel superior. Si esti gata sa mergi ...