Interpretare Vise cu Ac

 

   A vedea sau a folosi un ac in vis indica faptul ca ai nevoie sa repari o relatie sau situatie care a scapat de sub control. Un ac este, de asemenea, un simbol al unor dureri emotionale sau fizice. Alternativ, visul este o metafora pentru sexualitatea masculina sau un act sexual. In special, a vedea ace de tricotat in visul tau sugereaza faptul ca esti manipulat intr-o situatie, in scopul de a obtine rezultatul dorit. Cand visezi ca cineva foloseste un ac are interpretare ca va trebui sa incluzi si sa alaturi impreuna diverse aspecte ale constiintei tale. A cauta un ac in visul tau are interpretare ca grijile inutile despre problemele mici, triviale. Ia in considerare fraza „a cauta acul in carul cu fan” care reprezinta preocuparile tale inutile. Cand visezi ca bagi ata intr-un ac reprezinta problemele neterminate de care ai nevoie sa te ocupi si poate chiar sa le repari. Alternativ, visul poate avea conotatii sexuale.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Acasa : A-ti vedea casa in visul tau inseamna securitate, nevoile de baza si valori. Te-ai putea simti ca "acasa" la noul loc de munca sau in noul mediu. Alternativ, ... :

          Accent : A vorbi cu un accent in visul tau are interpretare ca ai dificultati de a-ti exprima gandurile tale. Gandeste-te cum te simti cu acest accent. Daca simti ca ...