Interpretare Vise cu Acasa

 

   A-ti vedea casa in visul tau inseamna securitate, nevoile de baza si valori. Te-ai putea simti ca "acasa" la noul loc de munca sau in noul mediu. Alternativ, visul reprezinta nevoile de baza si prioritatile. In special, sa-ti vezi casa ta din copilarie, orasul tau sau o casa in care ai trait anterior, indica dorintele tale proprii de a construi o familie si ideologiile familiei tale. Aceasta reflecta, de asemenea, aspecte ale tale care au fost proeminente sau dezvoltate in timpul in care ai trait in acea casa. Este posibil sa apara unele sentimente neterminate, care sunt declansate de o situatie din viata de veghe. Alternativ, visul poate reprezenta o gandire invechita. Sa visez ca nu-ti poti gasi drumul spre casa arata ca ti-ai pierdut increderea si credinta in tine. Aceasta poate insemna, de asemenea, o tranzitie majora in viata ta.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Accent : A vorbi cu un accent in visul tau are interpretare ca ai dificultati de a-ti exprima gandurile tale. Gandeste-te cum te simti cu acest accent. Daca simti ca ... :

          Accident : Cand visezi ca esti intr-un accident semnifica o vinovatie acumulata pentru care in mod subconstient te pedepsesti .Poate ca nu esti mandru de ceva ce ai facut. ...