Interpretare Vise cu Accident

 

   Cand visezi ca esti intr-un accident semnifica o vinovatie acumulata pentru care in mod subconstient te pedepsesti .Poate ca nu esti mandru de ceva ce ai facut. Pe de alta parte, accidentul poate simboliza o eroare sau o greseala pe care ai facut-o. Visele despre accidente reprezinta, de asemenea, temerile de a fi intr-un accident real, fizic. Ai putea fi, pur si simplu nervos vazandu-te in spatele volanului. Sau visul incearca sa te avertizeze de un accident. A visa un accident de masina are interpretare ca starea ta emotionala. Ai putea adaposti anxietati adanci si temeri. Te stresezi oare prea mult? Poate ca ai nevoie sa o lasi mai moale pentru a evita problemele. Ai nevoie sa regandesti sau sa replanifici modul de actiune si sa te indrepti pe o cale mai buna. Cand visezi ca cineva drag tie moare intr-un accident indica faptul ca ceva in interiorul Sinelui tau nu mai este functional si este "mort". Poate de asemenea, simboliza propria ta relatie cu acea persoana. Poate ca ai nevoie sa pui punct acestei relatii. Cand visezi ca mori intr-un accident de masina si ca vezi reactiile celor dragi, inseamna ca activitatea ta nechibzuita ii afecteaza pe cei din jurul tau. Acest vis este un apel de trezire. Cand visezi ca esti intr-un accident de masina indica faptul ca stilul tau de viata, credintele tale si chiar obiectivele se contrazic cu cele ale altor persoane. Aceasta poate reprezenta, de asemenea, o situatie de soc sau o experienta dureroasa. Alternativ, accidentele auto pot sa te previna in avans de obiceiurile tale periculoase sau neglijenta in conducere. In particular, in cazul in care o masina a dat peste tine, atunci visul are interpretare ca stilul tau de viata, convingerile sau obiectivele tale pot fi in conflict cu cele ale altora. Acesta poate fi, de asemenea, un simbol al unei experiente socante sau o mandrie atacata. Cand visezi ca un avion se prabuseste semnifica faptul ca ti-ai setat prea multe obiective nerealiste pentru tine. Exista pericolul ca aceste obiective sa se destrame. Pe de alta parte, un accident de avion reprezinta lipsa ta de incredere, atitudinea de auto-infrangere si auto-indoiala. Nu crezi in capacitatea ta de a atinge aceste obiective. Pierderea de putere si incertitudinea in atingerea scopurilor tale sunt, de asemenea, simbolizate de acest vis.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Acid : A vedea acid in vis reprezinta sentimente de ura, furie, si / sau de razbunare. Integritatea ta poate fi compromisa sau pusa sub semnul intrebarii. Pe de ... :

          Acoperis : Daca visezi un acoperis visul are interpretare ca o bariera intre doua stari de constiinta. Iti protejezi sau ocrotesti constiinta, mentalitatea si convingerile. ...