Interpretare Vise cu Acoperis

 

   Daca visezi un acoperis visul are interpretare ca o bariera intre doua stari de constiinta. Iti protejezi sau ocrotesti constiinta, mentalitatea si convingerile. Visul ofera o imagine de ansamblu a modului in care te vezi si cine crezi ca esti. Cand visezi ca esti pe partea de sus a unui acoperis visul are interpretare ca succes fara margini. Daca cazi de pe acoperis, visul are interpretare ca nu ai o prindere ferma si fundament solid pe o pozitie avansata. Cand visezi ca acoperisurile se retrag astfel ca tu treci de la un acoperis la altul, atunci visul are interpretare ca nu exista cale de intoarcere, odata ce mergi mai departe cu obiectivele tale. Ai nevoie sa mentii cursul si sa continui sa avansezi. Daca ridici acoperisuri in visul tau, atunci se are interpretare ca ai nevoie sa ridici obiectivele tale mai sus. Cand visezi ca acoperisul are scurgeri visul reprezinta distrageri, supararile si influente nedorite din viasa ta. Noi informatii se dezvaluie incet spre tine. Ceva in cele din urma ajunge la tine. Alternativ, visul inseamna ca cineva iti impune si introduce gandurile si opiniile sale. Cand visezi ca acoperisul este in cadere visul indica faptul ca idealurile tale inalte s-au prabusit. Poate ca ai nevoie sa-ti regandesti asteptarile sau scopurile mari pe care le-ai stabilit pentru tine.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Acordeon : A visa ca asculti muzica unui acordeon semnifica ceva trist si deprimant. Ai nevoie sa te concentrezi pe mai multe momente de bucurie. Cand visezi ca tu ... :

          Acrobati : A vedea un acrobat sau a face acrobatii in visul tau are interpretare ca ai nevoie sa iti echilibrezi mai bine anumite aspecte din viata ta. Aceasta ar putea ...