Interpretare Vise cu Actor-actrita

 

   Cand visezi ca esti actor indica faptul ca iti faci un scut si pretinzi a fi cineva pe care nu esti in viata reala. Poate semnifica si ca munca ta grea si tot efortul depus vor fi bine meritate in cele din urma. Visul indica, de asemenea, dorintele tale puternice de a-ti fi recunoscute meritele si de a fi cunoscut. Poate ca pui prea mult accent pe aparitii exterioare. Pe de alta parte, visul poate fi analog cu rolul pe care il joci in viata ta reala, fie ca este vorba de rolul de parinte, frate, coleg de echipa, etc. A vedea un actor sau o actrita in vis reprezinta drumul tau spre placere. Admiratia ta pentru o anumita celebritate poate duce la o dorinta de a avea unele dintre caracteristicile lor fizice sau morale. Ia in considerare, de asemenea, cine este acest actor / actrita si ce caracteristici ai asocia cu el sau ea. Acestea pot fi aceleasi caracteristici de care ai nevoie pentru a te faca cunoscut, a avansa. Visul poate fi, de asemenea, un joc de cuvinte legate de numele lui sau al ei. Incearca sa faci legaturi pentru a deslusi.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Acupunctura : Cand visezi ca faci acupunctura are interpretare ca te afli intr-o nevoie de vindecare. Posibil sa ai nevoie de a devia energiile tale spre alte diferite ... :

          Acuzat : Cand visezi ca esti acuzat de ceva indica sentimente coplesitoare de vinovatie. Visul poate insemna, de asemenea, ca ai unele indoieli despre tine si despre ...