Interpretare Vise cu Alergare-Fuga

 

   Cand visezi ca fugi de cineva visul indica o problema pe care incerci sa o eviti. Nu iei si nu accepti responsabilitatea actiunilor tale. In special in cazul in care fugi de un atacator sau de orice pericol, visul are interpretare ca nu infrunti si nu te confrunti cu temerile tale. Cand visezi ca ceva sau cineva alearga spre tine se refera la dorinta de a te confrunta cu orice situatie apare. Ai nevoie sa analizezi semnificatia a ceea ce alearga spre tine. Daca esti unul dintre alergatori spre cineva sau ceva, visul se refera la determinarea de a merge spre ceea ce doresti. Sa iei in considerare cine, cum alearga pentru analize suplimentare. Cand visezi ca incerci sa alergi, dar nu pot sa se miste picioarele la fel de repede cum doresti, visul semnifica lipsa de stima de sine si increderea in sine. Visul poate reflecta, de asemenea, starea ta actuala de paralizie REM pe perioada visului. Cand visezi ca alergi singur visul se refera la determinarea ta si motivatia in urmarirea obiectivelor tale. Vei avea succes si crestere peste cei din jurul tau. Alternativ, visul poate insemna ca trebuie sa te grabesti in luarea unei decizii. A visa ca alergi cu cineva inseamna cooperare.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Alune : A vedea sau a manca alune in visul tau are interpretare ca nevoia de a ajunge la adevarul sau la miezul unui lucri. De asemenea, ai nevoie sa incepi sa te ... :

          Alunecare : Daca visezi o alunecare de teren, visul reprezinta emotiile pe care le-ai pastrat o lunga perioada de timp. Esti in pragul unei incarcaturi emotionale. Emotiile ...