Interpretare Vise cu Anvelope

 

   Daca visezi anvelope visul tau sugereaza faptul ca traiesti prea mult in trecut si trebuie sa mergi mai departe spre viitor. De asemenea, se refera la sanatatea ta emotionala si capacitatea de a reveni din adversitate. Esti capabil sa te muti pe tine insuti de la o situatie la alta cu incredere. Cand visezi ca ai o pana de cauciuc visul indica faptul ca te simti emotional secatuit si obosit. Scopurile tale sunt impiedicate temporar si ca rezultat, esti in imposibilitatea de a progresa. Cand visezi ca anvelopele lipsesc sau au fost furate de la masina ta visul indica faptul ca esti impiedicat de la atingerea obiectivelor tale. O problema actuala cu care te confrunti nu iti permite sa avansezi. Cand visezi ca pneurile nu mai au benzi de rulare visul are interpretare ca esti in imposibilitatea de a obtine vreo tractiune in atingerea obiectivelor tale. Daca visezi urme de cauciuc visul denota ca esti blocat intr-un sant.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Apa : A vedea apa in vis are interpretare ca subconstientul tau si starea emotionala a mintii. Apa este esenta vie a psihicului si fluxul de energie a vietii. De ... :

          Aparare : Cand visezi ca te aperi sugereaza o rana interioara. Visul poate fi o paralele la o situatie din viata de veghe in care sunteti pus in postura de a va apara. Cand ...