Interpretare Vise cu Aparate

 

   A vedea un aparat de fotografiat in visul tau semnifica dorintele tale de a te agata de trecut si / sau de a trai in trecut. Pe de alta parte, se poate indica faptul ca ai nevoie sa te concentrezi pe o anumita situatie. Poate ca ai nevoie sa vezi lucrurile mai clar. Cand visezi ca aparatul foto este stricat indica faptul ca ignori o problema sau refuzi sa vezi imaginea de ansamblu. Cand visezi ca nu poti gasi camera foto pentru a face o fotografie implica faptul ca nu esti concentrat la problema. Iti pierzi foarte usor atentia si concentrarea. Pe de alta parte, visul se refera la amintiri uitate. A vedea un aparat foto ascuns sau a visa ca cineva iti face poze pe ascuns indica faptul ca te simti ca esti controlat. Toti ochii sunt pe tine.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Ardei : A vedea sau a manca ardei gras in vis reprezinta tenacitatea ta, mecanismul de aparare si capacitatea ta de a lupta pentru convingerile tale. In general, ... :

          Argila : A vedea sau a lucra cu argila, in visul tau reprezinta creativitatea, flexibilitatea si capacitatea de a modela mintea ta sau de a te integra bine intr-o ...