Interpretare Vise cu Arma-Pistol

 

   A vedea o arma in vis reprezinta agresivitate, furie, si potentialul pericol. Ai putea fi in defensiva in legatura cu ceva. Sau s-ar putea sa ai de-a face cu probleme de pasivitate / agresivitate si autoritate / dependenta. Alternativ, un pistol este un simbol al puterii si mandriei. Poate ca esti in cautarea unui adapost sau unei protectii in visul tau. Dintr-o perspectiva freudiana, arma poate insemna putere sau impotenta, in cazul in care arma a tras sau s-a blocat. A visa ca incarci un pistol avertizeaza ca ar trebui sa fii atent sa nu-ti lasi temperamentul sa scape de sub control. Aceasta poate insemna, de asemenea, capacitatea de a te apara intr-o situatie. Cand visezi ca o arma se blocheaza sau nu trage indica faptul ca te simti neputincios in unele situatii din viata de veghe. Poate ca ai nevoie sa ataci problemele printr-o abordare diferita. Cand visezi ca ascunzi o arma implica faptul ca iti reprimi sentimentele de furie. Cand visezi ca tragi in cineva cu o arma denota sentimentul agresiv si mania ascunsa fata de acea persoana speciala. Este posibil sa incerci sa dai vina pe ei pentru ceva anume. Cand visezi ca cineva trage cu un pistol in tine are interpretare ca te confrunti cu unele lucruri in viata de veghe. Te simti victimizat intr-o situatie sau ca esti tintit.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Articulatie : Cand visezi ca simti sau privesti articulatiile tale, visul indica flexibilitatea. Visul se refera la o situatie data si la necesitatea de a lucra impreuna ... :

          Arunca : Cand visezi ca arunci lucruri indica faptul ca ai nevoie sa lasi balta unele proiecte, relatii, persoane, sau idei. De asemenea, analizeaza semnificatia a ...