Interpretare Vise cu Asteptare

 

   Cand visezi ca astepti indica probleme de putere sau control si sentimente de dependenta / independenta, mai ales intr-o relatie. Gandeste-te cum te simti in vis in timp ce astepti. Daca esti rabdator, atunci stii ca lucrurile se vor intampla in ritmul lor propriu. Daca esti nerabdator, atunci inseamna ca esti prea solicitant sau ca asteptarile tale sunt prea mari. Alternativ, visul poate desemna asteptarile si temerile cu privire la o situatie sau decizie necunoscuta. Ai un sentiment de anticipare sau neliniste. Cand visezi ca tii pe cineva sa astepte implica faptul ca profiti de aceasta persoana. Alternativ, visul indica faptul ca nu petreci suficient timp cu aceasta persoana in viata de veghe. Esti prea ocupat sa-ti faci treaba incat ai trecut cu vederea pe aceasta persoana.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Aur : A vedea aur in vis are interpretare ca avere, bogatii, vindecare naturala, iluminare si / sau spiritualitate. Este, de asemenea, un simbol al iubirii, longevitate ... :

          Autobuz : Cand visezi ca astepti un autobuz visul indica un regres temporar in atingerea obiectivelor personale. Daca pierzi autobuzul, visul indica faptul ca un aspect ...