Interpretare Vise cu Autobuz

 

   Cand visezi ca astepti un autobuz visul indica un regres temporar in atingerea obiectivelor personale. Daca pierzi autobuzul, visul indica faptul ca un aspect al vietii tale este scapat de sub control. Ai nevoie sa incetinesti si sa trasezi un plan nou. Daca ai luat un autobuz gresit, atunci visul indica temerile de a face o alegere gresita sau de a merge pe o cale gresita. Esti in conflict intre ceea ce vrei si ceea ce altii doresc pentru tine. Cand visezi ca te afli intr-un autobuz visul implica faptul ca mergi impreuna cu multimea. Esti lipsit de originalitate si de control acolo unde viata ta este acceptata. Cand visezi ca esti intr-un autobuz accidentat visul are interpretare ca este timpul pentru tine sa pleci din cadrul grupului si sa te aventurezi pe cont propriu. Ai nevoie sa fii mai independent. Cand visezi ca platesti un bilet de autobuz visul se refera la pretul pe care il platesti, in scopul de a multumi pe altii.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Autostrada : Cand visezi ca esti pe o autostrada indica faptul ca te simti eliberat si liber. Esti pe calea cea buna de a-ti atinge obiectivele. In cazul in care este ... :

          Avansare-promovare : Cand visezi ca avansezi intr-o situatie semnifica cresterea ta rapida catre succes si onoare, respect. Afacerile favorite au succes. A vedea pe altii care ...