Interpretare Vise cu Bagaj

 

   A vedea sau a transporta bagaje in vis se refera la problemele si lucrurile pe care le cari pe umerii tai si care te impovareaza. Vei simti ca esti retinut de vechi emotii sau probleme. Alternativ, bagajul are interpretare ca identitatea ta. Cand visezi ca transporti bagaje, visul are interpretare ca multele dorinte, griji, responsabilitati sau nevoi pe care le cari cu tine si te trag in jos. Marimea sau greutatea bagajelor coincid cu cererile cu care te confrunti. Trebuie sa reduci dorintele si problemele in scopul de a atenua presiunea ce se pune pe tine. Poate ca simti ca esti blocat de emotii sau probleme din trecut. Alternativ, bagajele are interpretare ca identitatea si sentimentul de siguranta. Cand visezi ca ai pierdut bagajele, visul reprezinta o pierdere din identitatea ta. Gandeste-te cum te-ai simtit atunci cand ai descoperit ca bagajul s-a pierdut. Daca este o reactie pozitiva, atunci aceasta inseamna o oportunitate pentru un start nou. Daca reactia este negativa, atunci ti se are interpretare ca te simti pierdut.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Baiat : Daca esti femeie si visezi ca esti un baiat, atunci visul indica faptul ca sunt in curs de dezvoltare aspectele masculine ale caracterului. Alternativ, visul ... :

          Baie : Cand visezi ca faci baie semnifica o curatire a sinelui tau exterior si interior. Te cureti de grii si de vremuri grele. Acest vis poate fi, de asemenea, ...