Interpretare Vise cu Baiat

 

   Daca esti femeie si visezi ca esti un baiat, atunci visul indica faptul ca sunt in curs de dezvoltare aspectele masculine ale caracterului. Alternativ, visul poate arata sentimentele tale pentru un baiat din viata reala, care este important si semnificativ pentru tine. Este posibil sa ai o pasiune pentru acest baiat si gandurile din starea de trezie despre el s-au transferat si in lumea de vis. Instinctele tale materne pot fi preluate. Daca esti un barbat adult si visezi ca esti un baiat, atunci se sugereaza natura ta jucausa, inocenta de copil. Alternativ, visul poate simboliza aspectele imature din tine pe care trebuie sa le lasi sa creasca. Copilul din tine incearca sa atraga atentia asupra unor parti ale tale pe care trebuie sa le cunosti si sa le recunosti.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Baie : Cand visezi ca faci baie semnifica o curatire a sinelui tau exterior si interior. Te cureti de grii si de vremuri grele. Acest vis poate fi, de asemenea, ... :

          Bal,Petrecere : A visa ca participi la un bal indica succes in eforturile dumneavoastra. Aveti o perspectiva pozitiva in viata si sunteti dispusi sa incercati orice si sa ...