Interpretare Vise cu Baie

 

   Cand visezi ca faci baie semnifica o curatire a sinelui tau exterior si interior. Te cureti de grii si de vremuri grele. Acest vis poate fi, de asemenea, un simbol al debarasarii tale de ideile, notiunile sau opiniile vechi, precum si alte negativitati. Visul tau poate fi indreptat spre iertare. Cand visezi ca imbaiezi pe cineva are interpretare ca esti in cautarea unei legaturi mai stranse cu acea persoana. Cand visezi ca esti la baie se refera la nevoile instinctuale ale tale. Este posibil sa ai unele sarcini / sentimente de care trebuie sa te „usurezi”. Alternativ, o baie are interpretare ca purificare si de auto-reinnoire. Trebuie sa te cureti, atat emotional si cat si psihologic. Cand visezi ca esti intr-o toaleta publica fara pereti sau ca exista o multime de oameni in jurul tau in timp ce incerci sa-ti faci nevoile, semnifica frustrarile tale cu privire la faptul ca n-ai suficient spatiu privat. Pui intotdeauna pe altii inainte de propriile nevoi. Ca urmare, va lipseste un sentiment de spatiu personal. Alternativ, visul indica faptul ca te confrunti cu dificultati in a te debarasa de sentimente vechi. Te temi ca daca dezvalui aceste sentimente, atunci cei din jur te vor judeca si critica. Cand visezi ca esti intr-o baie pentru sexul opus are interpretare ca iti depasesti propriile limite. Ai intrecut masura in unele situatii. Cand visezi ca nu poti gasi o baie sau ca ai dificultati in a gasi una indica faptul ca ai dificultati in a-ti exprima emotiile tale. Iti suprimi sentimentele tale adevarate despre ceva.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Bal,Petrecere : A visa ca participi la un bal indica succes in eforturile dumneavoastra. Aveti o perspectiva pozitiva in viata si sunteti dispusi sa incercati orice si sa ... :

          Balansoar : Cand visezi ca tu sau cineva este asezat intr-un balansoar inseamna o viata usoara, confort si relaxare. Nu ai niciun fel de griji. Daca visezi un balansoar ...