Interpretare Vise cu Balon

 

   A vedea baloane in visul tau indica sperante in scadere si dezamagiri in cautarea dragostei tale. O situatie in viata ta va lua o intorsatura descendenta. Baloane reprezinta, de asemenea aroganta si o parere prea buna despre tine. Cand visezi ca tu sau altcineva umfla un balon reprezinta aspiratiile tale, obiectivele si ambitiile. Va confruntati cu o speranta reinnoita. A vedea baloane negre in visul tau are interpretare ca depresie, mai ales in cazul in care baloanele sunt in cadere. A vedea un balon care urca in visul tau reprezinta frustrarile legate de conditia ta in viata si speranta de a te ridica deasupra conditiei tale. Exprimati o dorinta de a scapa. Intr-o nota mai pozitiva, baloanele are interpretare ca sarbatoare si festivitati. A vedea un balon spargandu-se in visul tau are interpretare ca un obiectiv sau un vis nerealizat. Aceasta poate reprezenta, de asemenea, stresul din viata ta. Presiunea poate fi prea mare pentru tine. A vedea sau visezi ca esti intr-un balon cu aer cald are interpretare ca este timpul de a depasi depresia. Visul poate fi o metafora care indica faptul ca pierzi teren sau pierzi punctul de sprijin in unele situatii / probleme. Alternativ, reprezinta procesul de individuatie si incercarea de a indeplini unele nevoi spirituale. Simti nevoia de a creste in ochii cuiva.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Bambus : A vedea bambus in visul tau are interpretare ca incredere, forta si rezistenta. Aveti posibilitatea de a va reveni cu usurinta inapoi din esecuri si dezamagiri ... :

          Banane : A vedea banane din visul tau poate fi o metafora pentru dorinte si porniri sexuale reprimate. Acesta este un simbol falic si reprezinta sexualitatea masculina. Cand ...