Interpretare Vise cu Barbierit

 

   Cand visezi ca te barbieresti visul are interpretare ca iei o decizie minora care iti schimba viata. Unele aspecte din viata de zi cu zi se modifica. Alternativ, visul poate reprezenta atitudinea ta severa sau un fel de auto-pedepsire. Visul poate avea, de asemenea, conotatii sexuale. Cand visezi ca cineva iti rade piciorul visul reprezinta o pierdere de independenta. Te bazezi pe altii cand treci prin niste momente dificile. Ai nevoie sa reconstruiesti increderea in tine si stima pentru tine. Cand visezi ca cineva se rade, visul indica faptul ca exista un conflict in propria imagine. Poate ca portretul tau sau un proiect al tau nu se potriveste cu cine esti cu adevarat in interior. Cand visezi ca esti ras pe cap visul indica dorinta ta de a descoperi mai mult despre tine. Daca lasi ceva par pe cap, visul are interpretare ca nu esti complet pregatit sa lasi pe altii sa vada cine esti cu adevarat. Iti este inca frica de ceea ce oamenii ar putea crede. Cele cateva smocuri de par servesc ca un fel de plasa de siguranta. Alternativ, rasul capului reprezinta smerenie si umilinta.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Barfa : A visa ca barfesti despre cineva avertizeaza asupra faptului ca o sa ranesti pe cineva, daca continui pe cursul actual. Gandeste-te de doua ori asupra actiunilor ... :

          Bariera : A vedea o bariera in visul tau reprezinta un obstacol in calea cresterii emotionale. Va puteti simti impiedicat in totalitate in a va exprima. Visul poate ...