Interpretare Vise cu Bataie

 

   Cand visezi ca esti batut indica faptul ca ai nevoie sa faci unele schimbari fundamentale la caracterul tau. Ai nevoie sa faci ajustari si evaluari ale constiintei. Alternativ, se are interpretare ca cineva te impinge dincolo de limitele tale. Sa vezi pe altii ca sunt batuti sugereaza faptul ca o parte din viata ta este in dezechilibru. Cand visezi ca bati pe cineva indica faptul ca iti impingi opiniile proprii asupra altora. Cand visezi ca esti intr-o bataie indica framantari interioare. Un aspect al tau este in conflict cu un alt aspect al tau. Poate ca o parte nerezolvata sau nerecunoscuta se lupta pentru dreptul de a fi auzita. Poate fi, de asemenea, o paralela cu o lupta prin care treci in viata ta de veghe. Daca lupti pana la moarte, apoi se refera la refuzul de a recunoaste unele conflicte din viata de veghe sau unele framantari interioare. Nu esti dispus sa-ti schimbi din atitudinile si obiceiurile vechi. Sa vezi pe altii cum lupta in visul tau are interpretare ca esti dispus sa-ti recunosti propriile probleme si framantari. Nu-ti asumi nicio responsabilitate sau initiativa in incercarea de a rezolva problemele din viata de veghe.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Batalie : A fi intr-o batalie sau a vedea o batalie in visul tau are interpretare ca esti suprasolicitat. Ai nevoie sa-ti acorzi o pauza. Exista un conflict intre gandirea ... :

          Baterie : A vedea o baterie de masina in visul tau are interpretare ca rezistenta ta. Cand visezi ca bateria masini tale este moarta are interpretare ca esti coplesit ...