Interpretare Vise cu Biblioteca

 

   Cand visezi ca esti intr-o biblioteca, visul semnifica o cautare a ta pentru cunoastere si o foame pentru idei. Ar putea fi incercarea de a cauta noi intelesuri despre viata. Ai nevoie de a studia si a evalua situatia ta inainte de a lua masuri. Daca biblioteca este dezorganizata, atunci se are interpretare ca prea multa informatie iti vine in acelasi timp. Ai dificultati de a sorta totul . Cand visezi ca nu gasesti o carte in biblioteca sau cartea pe care o cauti este retinuta, visul are interpretare ca un anumit aspect al tau este lipsit de imbogatire sau este subdezvoltat. Daca visezi o biblioteca, visul are interpretare ca cunostintele pe care le-ai acumulat de-a lungul anilor.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Bicicleta : Cand visezi ca mergi pe bicicleta semnifica dorintele tale de a atinge un echilibru in viata ta. Ai nevoie sa echilibrezi munca si placerea, in scopul de ... :

          Bifurcatie : A vedea o bifurcare in vis reprezinta o decizie importanta pe care ai nevoie sa o iei. Se pot indica alegerile tale sau ambivalenta cu privire la o situatie. ...