Interpretare Vise cu Birou

 

   A vedea sau a sta la birou in vis are interpretare ca evaluezi si cantaresti problemele tale. Acesta este un indicator de auto-explorare si descoperire. Daca sunteti la biroul altcuiva, atunci ea are interpretare ca o lipsa de incredere in propriile abilitati. Cand visezi ca biroul tau este aglomerat indica necesitatea de a acorda prioritate si de a reorganiza aspecte ale vietii tale. In cazul in care biroul este curat, apoi se are interpretare ca ai nevoie sa gasesti modalitati mai productive de a petrece timpul. Incearca un nou hobby. A visa la birou indica faptul ca nu poti sa-ti lasi munca la birou. Esti suprasolicitat sau ai prea multe pe mintea ta. Alternativ, un birou are interpretare ca practicitatea, statutul, realizarile si locul tau in lume. In cazul in care biroul din visul tau nu-ti este familiar sau e ciudat, atunci se are interpretare ca te compari cu altcineva. Te masori comparativ cu standardele altora. Cand visezi ca ocupi o functie publica reprezinta acceptarea de catre tine a consecintelor actiunilor tale. Iti asumi responsabilitatea pentru ceea ce faci.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Biserica : A vedea exteriorul unei biserici in visul tau inseamna sfintenia si hrana spirituala. Este reprezentativ pentru sistemul tau de valori si lucrurile pe care ... :

          Blestem : Cand visezi ca tu sau cineva este sub un blestem are interpretare ca esti pe cale sa fii prins in vinovatia ta. De asemenea, trebuie sa procedezi cu prudenta ...