Interpretare Vise cu Blugi

 

   Cand visezi ca porti blugi , inseamna o reflectare a propriei stari si nu are nici o semnificatie speciala. Daca in vis se pune un accent special pe blugi inseamna ca trebuie sa adopti o abordare mai relaxata in anumite situatii. Daca porti sau cumperi blugi de firma, atunci aceasta indica faptul ca ai o atitudine relaxata referitoare la bani sau alte probleme financiare. Cand visezi ca blugii sunt prea stransi, visul are interpretare ca idealurile tale sunt prea mari. Alternativ, visul inseamna ca te simti imobilizat intr-o relatie sau situatie, iti lipseste libertatea. Daca visezi blugi rupti, visul inseamna ca esti prea apatic fata de o situatie sau o problema. Visul denota de asemenea, ca actionezi inadecvat in unele situatii. Cand visezi ca incerci blugi, visul are interpretare ca incerci din greu sa te potrivesti cu ceilalti.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Boala : Cand visezi ca ai capatat o boala avertizeaza asupra unei boli sau asupra unei dureri fizice. Uneori, visele tale sunt capabile de a diagnostica o boala inainte ... :

          Bogat : Cand visezi ca esti bogat visul semnifica mandria si increderea in sine. Vei experimenta mult succes prin perseverenta ta. Visul se poate referi, de asemenea, ...