Interpretare Vise cu Boala

 

   Cand visezi ca ai capatat o boala avertizeaza asupra unei boli sau asupra unei dureri fizice. Uneori, visele tale sunt capabile de a diagnostica o boala inainte sa deveniti constienti de simptome. Alternativ, boala in visul dvs poate fi simbolica de unele temeri sau tensiuni cu care va confruntati in viata de veghe. Cand visezi ca ai o boala, visul semnifica disperare, schimbari neplacute sau o separare emotionala. Boala poate fi simbolic incapacitatea ta de a face fata unei situatii. Tu vezi ca a fi bolnav este mai usor cand privesti din afara. Sau acest vis poate semnaleaza sa acorzi o atentie mai mare sanatatii tale mai ales in zonele corpului descoperite in vis. In special, daca visezi ca ai o boala terminala sau orice boala, visul semnifica faptul ca traiesti in "timp imprumutat". Visul iti aminteste ca viata este prea pretioasa si ca ai nevoie sa faci cat mai multe zi de zi. Alternativ, a avea o boala terminala in vis semnifica disperare, durere si auto-compatimire. Ce parte din viata ta te face sa te simti in acest fel?

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Bogat : Cand visezi ca esti bogat visul semnifica mandria si increderea in sine. Vei experimenta mult succes prin perseverenta ta. Visul se poate referi, de asemenea, ... :

          Bomboana : A vedea sau a manca bomboane in visul tau are interpretare ca bucuriile si momentele speciale din viata. Reprezinta, de asemenea indulgenta, senzualitate si ...