Interpretare Vise cu Botez

 

   A vedea un copil care e botezat in visul tau reprezinta reinnoire, un nou mod de a fi, o noua atitudine fata de viata, sau o noua abordare fata de altii. Cand visezi ca esti botezat are interpretare ca pacatele voastre si gandurile necurate sunt spalate. Poate ca va simtiti vinovat de ceva ce ati facut si sunteti in cautarea iertarii. Scufundarea in apa reprezinta moartea, intrucat aparitia semnifica invierea. Trebuie lasi la o parte vechiul tu negativ, astfel incat noul tu poate sa rasara si sa aiba succes. Intr-o nota mai spirituala, acest vis semnifica credinta voastra reinnoita in Dumnezeu. Sunteti tot mai aproape de auto-realizare si implinire spirituala. Sa visezi un botez are interpretare ca o reinnoire si un nou inceput. Ai putea sa treci printr-o transformare de a deveni o persoana mai buna.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Brad,Craciun : A vedea un brad de Craciun in visul tau are interpretare ca sarbatori de familie, adunari si relatiile familiale. Este posibil sa ai unele stari de anxietate ... :

          Broasca : A vedea o broasca in vis reprezinta un potential pentru schimbare sau neasteptat. Broasca poate fi un print deghizat si semnifica astfel o transformare, reinnoire ...