Interpretare Vise cu Broasca

 

   A vedea o broasca in vis reprezinta un potential pentru schimbare sau neasteptat. Broasca poate fi un print deghizat si semnifica astfel o transformare, reinnoire sau renastere. Alternativ, broasca are interpretare ca necuratenie sau fertilitate. A vedea broaste care sar in vis indica lipsa de angajament. Ai tendinta de a sari de la un lucru la altul. Alternativ, se poate sugera ca iei masuri importante spre un scop stabilit. Este o paralela cu progresul tau. Cand visezi ca prinzi o broasca inseamna nepasarea ta cu privire la sanatatea ta. A auzi sunete de broasca in vis indica faptul ca nu ai realizat ceea ce ai fi vrut. A manca o broasca in vis reprezinta unele sarcini de prost gust sau neplacut de care pe care ai nevoie sa le efectuezi. Daca inghiti o broasca intreaga in visul tau, atunci exista ceva pe care ai nevoie sa le faci sau sa le spui, care este pur si simplu greu de inghitit.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Bucatarie : Daca visezi o bucatarie, visul semnifica nevoia de caldura, de hrana spirituala si vindecare. Visul poate fi, de asemenea, un simbol al mamei cultivate sau ... :

          Bucurie : Cand visezi ca esti vesel, bucuros, visul semnifica armonie intre prieteni si cei dragi. Visul este o reflectare a starii reale de spirit si cea fizica.