Interpretare Vise cu Bufnita

 

   A vedea o bufnita in visul tau are interpretare ca intelepciune, intelegere, magie, constientizare extinsa si virtute. Esti foarte conectat la simturile intuitive si puterea psihica. Bufnita este, de asemenea, sinonima cu moartea, intunericul si subconstientul. Aparitia unei bufnite poate sa iti spuna sa dai drumul la comportamentele negative din trecut. A auzi buhuitul unei bufnite in visul tau denota dezamagiri si moarte. Subconstientul tau poate incerca sa-ti obtina atentia. A vedea o bufnita moarta in visul tau inseamna o boala sau deces. Moartea ar putea fi in acest sens o moarte simbolica, ca o tranzitie importanta in viata sau sfarsitul unui obicei negativ. Cand visezi ca o bufnita incearca sa-ti ciuguleasca ochii semnifica lipsa de perspectiva. Exista o problema pe care incerci cu disperare sa o eviti. A vedea o pana de bufnita inseamna ca ai nevoie sa-ti impartasesti cunostintele si intelepciunea cu altii.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Bunic : A-ti vedea bunicul in visul tau are interpretare ca traditie, protectie, intelepciune si un caracter grijuliu. Ia in considerare calitatile si caracteristicile ... :

          Bunica : A vedea bunica in vis reprezinta sentimente de protectie si iubire neconditionata. Ia in considerare calitatile si caracteristicile care exista in bunica ...