Interpretare Vise cu Burta

 

   A-ti vedea burta in vis indica faptul ca preiei si integrezi ideile si sentimentele tale din subconstientul tau catre nivelul constient. Burta detine, simbolic, emotiile reprimate si sentimentele neexprimate. A vedea o burta de gravida reprezinta emotiile care urmeaza sa iasa la suprafata. Acestea nu mai pot ramane suprimate. A visa ca iti mangai sau iti atingi burta indica faptul ca incepi sa accepti anumite sentimente. Incet, iti confrunti si iti recunosti aceste sentimente reprimate. Cand visezi ca tu sau cineva are un piercing in buric denota conexiunea profunda cu mama ta. Poate ca visul iti spune sa te reconectezi cu mama ta sau ca trebuie sa-ti recunosti instinctele tale materne.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Busola : A vedea o busola in visul tau este o modalitate de a subconstientului tau de a-ti arata calea. Visul poate sa iti spuna sa-ti reconsideri directia in viata ... :

          Butoi : A vedea un butoi gol in visul tau inseamna nevoi neimplinite si goliciune emotionala. Daca exista ceva in interiorul butoiului, ia in considerare semnificatia ...