Interpretare Vise cu Cadou

 

   Cand visezi ca dai un cadou inseamna generozitatea ta fata de ceilalti. Alternativ, ai putea incerca sa exprimi anumite sentimente sau sa ai ceva ciudat de spus care trebuie sa fie impachetat cu grija intr-o forma mai placuta. Daca dai cuiva multe daruri, atunci se indica faptul ca esti exagerat de insistent cu sfaturile tale. Sau ca incerci prea din greu sa fii acceptat. Daca cumperi sau dai cuiva cadouri scumpe, atunci visul are interpretare ca sacrificiile pe care le faci pentru acea persoana. Vrei sa-i faci sa se simta importanti. Cand visezi ca primesti un cadou indica faptul ca esti rasplatit si recunoscut pentru generozitatea ta si natura ta daruitoare. Esti tinut la mare cinste de catre cei din jurul tau. Daca cineva iti da un cadou nepotrivit, atunci se are interpretare ca faci obiectul atentiei nedorite a cuiva. Cand visezi ca dai cuiva un cadou nepotrivit, atunci se are interpretare ca adevaratul tau fel de a fi va fi in cele din urma expus. Analizeaza cadoul dat sau primit pentru o semnificatie suplimentara. A vedea o gramada de cadouri are interpretare ca abilitati sau talente neutilizate sau nerecunoscute. A deschide un cadou si a gasi ceva dezgustator in interior are interpretare ca dezamagiri sau esecuri neasteptate.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Cadru : A vedea un cadru in vis reprezinta limite si granite. Tu sau altcineva ar putea fi pune restrictii pe tine. Alternativ, are interpretare ca vanitate. A ... :

          Cafea : Cand visezi ca bei cafea sau ca ai nevoie de o cafea are interpretare ca ai nevoie sa faci o introspectie, sa aprofundezi lucrurile inainte de a lua o decizie ...