Interpretare Vise cu Cafea

 

   Cand visezi ca bei cafea sau ca ai nevoie de o cafea are interpretare ca ai nevoie sa faci o introspectie, sa aprofundezi lucrurile inainte de a lua o decizie sau a aborda niste proiecte sau relatii. Ai putea actiona pripit si ai nevoie sa lasi lucrurile mai moale. Pe de alta parte, acest lucru poate implica o nevoie de a ta de a-ti schimba rutina. Cand visezi ca ai consumat cafea cu cineva indica faptul ca ai putea avea sentimente pentru acea persoana. Pe de alta parte, a fi la o cafea cu cineva denota ospitalitatea si faptul ca esti social. A vedea un ibric de cafea in visul tau inseamna ospitalitatea si schimbul de cunostinte, sperante, preocupari si / sau idei. Aceasta poate reprezenta, de asemenea, vecinatati, confort, si prietenii.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Caiac : Daca visezi un caiac sau mergi cu un caiac, visul indica faptul ca esti emotional bine echilibrat. Esti in ton cu sentimentele tale. Alternativ, visul inseamna ... :

          Caine : Sa vezi un caine in visul tau are interpretare ca intuitie, loialitate, generozitate, protectie, si fidelitate. Visul are interpretare ca punctele tale forte ...