Interpretare Vise cu Calculator

 

   A vedea un calculator in vis are interpretare ca trebuie sa analizezi foarte bine problemele si sa evaluezi cu atentie alegerile tale. Ai nevoie sa iti stabilesti un fel de plan. Simbolul poate fi, de asemenea, o metafora pentru cineva care „calculeaza” , face scheme si provoaca intrigi. A vedea un computer in visul tau are interpretare ca tehnologie, informatie, si viata moderna. Noi domenii de oportunitati sunt deschise pentru tine. Pe de alta parte, calculatoarele reprezinta o lipsa de individualitate si lipsa de emotii si sentimente. Prea adesea, esti luat de val, fara sa iti exprimi propriile opinii si puncte de vedere. Ai putea de asemenea simti un sentiment depreciat de superioritate. Sa visezi despre computerul tau ca ar avea o minte proprie denota stari de anxietate despre tehnologie si pierderea controlului. Te simiti coplesit. Cand visezi ca un computer e virusat sau s-a stricat are interpretare ca ceva in viata ta este scapat de sub control. Acesta poate corespunde cu ceva dn viata ta care a ajuns la final.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Calendar : A vedea un calendar in visul tau reprezinta trecerea timpului si evenimente din trecut. Visul poate fi, de asemenea, o amintire a unui eveniment special, o ... :

          Calm : Cand visezi ca esti calm denota o viata implinita. Poti gasi multumire si satisfactie in ceea ce ai. A visa ca cineva incearca sa te linisteasca are interpretare ...