Interpretare Vise cu Cap

 

   A vedea un cap in vis semnifica intelepciunea, intelectul, intelegerea si rationalitatea. Acesta poate reprezenta, de asemenea, realizarile tale, imaginea de sine, si perceptia asupra lumii. Visul poate fi o metafora care indica faptul ca esti "incapatanat" in anumite situatii. Cand visezi ca cineva incearca sa iti rupa capul are interpretare ca nu vezi o situatie sau o problema in mod clar. Poate ca refuzi sa vezi adevarul. Trebuie sa te confrunti cu situatia sau persoana in ciuda durerii si a disconfortului pe care le-ai putea simti in acest sens. Cand visezi ca ai doua capete indica faptul ca trebuie sa inveti sa ceri ajutor si sa accepti ajutorul. Ia in considerare zicala "doua capete sunt mai bune decat unul". Nu incerca sa faci totul singur.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Capitan : Cand visezi ca esti un capitan indica faptul ca iti recunosti emotiile si esti gata sa te confrunti cu problemele care te deranjeaza. A vedea un capitan in ... :

          Capra : A vedea o capra in vis reprezinta lipsa de judecata si credulitatea ta. Alternativ, caprele sunt simbolice pentru sexualitate, dorinta sexuala, si desfrau. ...