Interpretare Vise cu Carte,Carti

 

   Cand visezi carti visul indica o stare de calm. Te misti spre obiectivele tale intr-un ritm lent si constant. Cartile are interpretare ca, de asemenea, cunostinte, intelect, informatii si intelepciune. In special, daca vezi o carte deschisa in visul tau, inseamna ca esti capabil sa intelegi ideile noi cu usurinta. In cazul in care cartea este inchisa, atunci visul reprezinta alura ta si misterul. Sa iei in considerare tipul de carte pentru indicii suplimentare. Visul poate reprezenta chemarea ta spre un domeniu specific de activitate sau o zona in care ai nevoie sa dedici mai mult timp studiului. Alternativ, visul ar putea sa spuna sa nu judeci o carte dupa coperta. Cand visezi carti prafuite visul denota cunostinte uitate sau "capitole" anterioare din viata ta. Cand visezi carti pentru copii visul are interpretare ca amintiri din propria copilarie. Visul poate sugera, de asemenea, dorinta de a scapa de realitate si de retragere in lumea fanteziei. Daca visezi o carte satanica visul reprezinta modul tau de gandire unilateral si de a privi lucrurile. Incerci sa minimalizezi orice responsabilitate din actiunile tale si sa depui cat mai putin efort posibil.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Cartier : Sa viseze despre cartierul tau reprezinta un sentiment de comunitate. Ai nevoie sa creezi noi prietenii si noi legaturi. Ia in considerare sentimentele din ... :

          Carucior : A vedea un carucior de copil in visul tau are interpretare ca dorinta ta pentru o familie sau dorul de un copil. In cazul in care caruciorul este gol, atunci ...