Interpretare Vise cu Cartier

 

   Sa viseze despre cartierul tau reprezinta un sentiment de comunitate. Ai nevoie sa creezi noi prietenii si noi legaturi. Ia in considerare sentimentele din viata de veghe fata de vecinii tai. Cand visezi ca esti intr-un cartier necunoscut semnifica aspecte ale subconstientului tau. Visul poate paraleliza, de asemenea, o situatie din viata de veghe care este noua sau necunoscuta pentru tine. Te aventurezi intr-un teritoriu nou si asta te face putin nerabdator si nelinistit. A vedea un cartier sarac in vis indica faptul ca te simti drenat sau saracit emotional. Esti lipsit de sprijin sau iubire. Alternativ, visul poate incerca sa te faca sa fii mai plin de compasiune pentru cei care sunt mai putin norocosi. Poate ca trebuie sa extinzi o mana de ajutor pentru cineva care are nevoie. Cartierul sarac poate de asemenea fi doar o reflectare a situatiei tale din viata reala.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Carucior : A vedea un carucior de copil in visul tau are interpretare ca dorinta ta pentru o familie sau dorul de un copil. In cazul in care caruciorul este gol, atunci ... :

          Carusel : Cand visezi ca esti pe un carusel indica o teama de a retrai copilaria. Te simti ca nu reusesti sa progresezi si ca esti intr-o stare de stagnare. Sau s-ar ...