Interpretare Vise cu Casatorie

 

   Sa visezi la o casatorie inseamna angajament, armonie sau tranzitii. Treci printr-o faza de dezvoltare importanta in viata ta. Visul poate reprezenta, de asemenea, unificarea aspectelor anterior separate sau opuse de catre tine. In special, este unirea a aspectelor masculine sau feminine din tine. Ia in considerare calitatile si caracteristicile persoanei cu care te casatoresti. Acestea sunt calitatile pe care ai nevoie sa le incorporezi in tine. A visa la o cerere in casatorie are interpretare ca unele situatii vor lua o intorsatura in rau. Cand visezi ca te casatoresti cu ex-ul tau, are interpretare ca ai acceptat aspecte ale acelei relatii si ai invatat de la acele greseli din trecut. Alternativ, aceasta inseamna ca o relatie curenta impartaseste unele lucruri in comun cu relatia anterioara cu fostul tau. Cu toate acestea, din moment ce esti constient de asemanari, stii sa nu mai faci aceleasi greseli. Cand visezi ca esti intr-o casatorie aranjata, are interpretare ca te simti obligat sa faci ceva ce nu vrei sa faci. Simti ca nu ai nici o voce sau n-ai de ales intr-o situatie. Ia in considerare modul in care o situatie din viata de veghe te poate face sa te simti mut. Cand visezi ca te casatoresti cu cineva in scopul de a salva sufletul lor se refera la sacrificiile pe care le faci in acea situatie sau relatie. Vei juca intotdeauna rolul de protector in relatie si vei incerca sa-i protejezi pe altii de a fi raniti.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Casier : A vedea un casier in vis sau a visa ca esti casier indica faptul ca iti reevaluezi viata ta si ceea ce ai realizat. Pe de alta parte, visul iti poate sugera ... :

          Castel : A vedea un castel in visul tau inseamna recompensa, onoare, recunoasterea si lauda pentru realizarile tale. Esti destinat pentru o pozitie de putere, bogatie ...