Interpretare Vise cu Castel

 

   A vedea un castel in visul tau inseamna recompensa, onoare, recunoasterea si lauda pentru realizarile tale. Esti destinat pentru o pozitie de putere, bogatie si prestigiu. Pe de alta parte, visul indica dorinta de a scapa de problemele de zi cu zi ale vietii. Cand visezi ca ai trai intr-un castel reprezinta nevoia extrema de securitate si protectie pana chiar in punctul unde te izolezi de toti ceilalti. Poate ca visul corespunde cu o situatie din viata reala care te-a pus in defensiva. A vedea o usa castel in vis indica faptul ca ai ratat o oportunitate uriasa si / sau profitabila, mai ales daca visezi ca esti in picioare in fata usii castelului. Daca ai intrat deja in castel, atunci inseamna ca ai lasat succesul si ego-ul sa te distanteze de altii.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Castrare : Visul despre o castrare semnifica temerile tale coplesitoare ca ti-ai pierdut virilitatea. Simti presiunile performantelor tale sexuale. Pe de alta parte, poatea ... :

          Castravete : A vedea sau a manca un castravete in visul tau inseamna recuperare, vindecare.Trebuie sa iti recapeti energia si sanatatea. Alternativ, acesta este un simbol ...