Interpretare Vise cu Catar

 

   A vedea un catar in vis reprezinta incapatanarea ta si personalitatea de neclintit. Esti arogant, razvratit si nu doresti sa cooperezi cu altii. Alternativ, catarul are interpretare ca, de asemenea, locul de munca anost si suferinta. Ai putea avea sentimentul ca esti suprasolicitat sau stresat. Daca catarul este mort, atunci aceasta denota ca atitudinea ta petrecaret va duce la imoralitate neingradita. Cand visezi ca calaresti un catar denota ca iti exerciti responsabilitati care iti vor oferi o multime de anxietati. Cand visezi ca esti lovit de un catar se refera la anxietatea si teama cu care te confrunti ca urmare a unor sentimente de vinovatie sau a unor rele facute.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Catastrofa : A avea parte de o catastrofa in vis reprezinta instabilitate brusca si o stare de revolta in viata ta reala. Te simti extrem de ingrijorat de schimbarile ce ... :

          Catuse : Cand visezi ca esti in catuse are interpretare ca ceva sau cineva iti franeaza succesul. Oportunitatile iti sunt oprite. Te confrunti cu o pierdere de energie ...