Interpretare Vise cu Ceas

 

   A vedea un ceas in visul tau semnifica importanta timpului in unele situatii din viata ta reala. Ai putea simti o oarecare neliniste de a nu fi in topul lucrurilor. Mintea ta poate fi preocupata de un termen limita pe care trebuie sa il indeplinesti sau o alta problema sensibila legata de timp. Este timpul sa accelerezi lucrurile. Daca ceasul bate, atunci acest lucru semnifica scurgerea timpului. Pe de alta parte, ceasul are interpretare ca bataile inimii omului si, astfel, este un indicator al laturei emotionale din viata ta. Daca ceasul s-a oprit, atunci inseamna moarte. Aceasta este un subiect des intalnit la bolnavii in stadiu terminal. Ia in considerare timpul indicat pe ceas si incearca a determina semnificatia cifrelor. Cand visezi ca orele ceasului trec foarte repede, sunt scapate de sub control, are interpretare ca o sarcina coplesitoare sau emotie pe care o ai in viata ta. Timpul nu este de partea ta. Cand visezi ca un ceas merge in urma corespunde cu modul in care viata ta se desfasoara. In loc de a merge inainte si a progresa spre obiectivele tale, te simti ca nu ai realizat nimic semnificativ. Te simti blocat. Cand visezi ca setezi un ceas are interpretare ca ai nevoie sa depui mai mult efort intr-o sarcina pentru a obtine rezultatul dorit.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Ceasca,Cana : A vedea o ceasca in visul tau reprezinta dragostea, dezvoltarea, dar are interpretare ca si uterul. Ceasca poate insemna, de asemenea, intinerire si vindecare. ... :

          Cec : A vedea un cec in visul tau are interpretare ca s-ar putea sa te simti indatorat altora. A vedea un cec in alb in visul tau are interpretare ca potentialul ...