Interpretare Vise cu Ceasca,Cana

 

   A vedea o ceasca in visul tau reprezinta dragostea, dezvoltarea, dar are interpretare ca si uterul. Ceasca poate insemna, de asemenea, intinerire si vindecare. Pe de alta parte, aceasta indica o transcendenta intr-un taram al constiintei superioare. Este ceasca pe jumatate plina sau pe jumatate goala? Vezi viata dintr-un punct de vedere optimist sau pesimist? A vedea o ceasca cu manerul rupt indica sentimentele tale de inadecvare si nelinistile de a fi in imposibilitatea de a gestiona o situatie particulara. A vedea o ceasca sparta in visul tau denota sentimente de neputinta, vinovatie si / sau stima de sine scazuta. Poate ca te simti necalificat sau inadecvat pentru o anumita situatie.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Cec : A vedea un cec in visul tau are interpretare ca s-ar putea sa te simti indatorat altora. A vedea un cec in alb in visul tau are interpretare ca potentialul ... :

          Celebritati : Cand visezi ca esti o celebritate semnifica aspiratiile tale mari, care ar putea fi cu mult in urma fata de momentul actual. Ai putea doar sa te pregatesti ...