Interpretare Vise cu Celebritati

 

   Cand visezi ca esti o celebritate semnifica aspiratiile tale mari, care ar putea fi cu mult in urma fata de momentul actual. Ai putea doar sa te pregatesti pentru o anumita cadere. Cand visezi ca un prieten sau iubit(a) devine o celebritate denota frica de a pierde prietenia si loialitatea aceastei persoane. A vedea o celebritate in visul tau reprezinta convingerile tale si intelegerea ta despre el sau ea. Ia in considerare de ce a devenit celebritate si cum te raportezi la aceasta noua calitate. Ceva interior tie, din viata cotidiana a declansat aceste convingeri si sentimente similare. Nu este neobisnuit ca obsesia ta cu o celebritate oarecare sa se reporteze in lumea din vis. Celebritatile sunt adesea vazute ca eroi si ca cineva ce este puternic. A visa ca esti prieten bun cu o celebritate reprezinta versiunea ta idealizata despre cineva cunoscut in viata ta. Poate ca speri ca un prieten din viata reala poate actiona mai mult ca o celebritate anume. Ia in considerare calitatile pe care le vezi in aceasta celebritate si ce anume ti-ai dori sa regasesti in prietenii tai. Alternativ, visul poate fi incercarea de a compensa lipsa ta de incredere in sine. Vrei sa scapi de propria ta realitate. Vrei sa te potrivesti cu peisajul, situatiile din viata ta. Cand visezi ca te saruti sau ca faci sex cu o celebritate indica drumul tau spre succes. Ia in considerare cu ce filme ai asocia aceasta celebritate, sau ce o face pe acea persoana o celebritate renumita pentru a gasi indicii cu privire la ceea ce vrei sa faci si in ce domeniu vrei sa ai succes. Alternativ, visul poate reprezenta fascinatia sau obsesia ta din viata reala pentru o anumita celebritate.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Centru : Cand visezi ca esti in centrul unui lucru reprezinta credinta ta ca totul se invarte in jurul tau. Visul poate fi, de asemenea, o metafora ca te afli in mijlocul ... :

          Cenusareasa : A visa despre Cenusareasa indica faptul ca o situatie aparent dificila se va transforma in ceva bun in cele din urma. Exista totusi „fericire pana la adanci ...