Interpretare Vise cu Cer

 

   Cand visezi ca te uiti in sus la cerul albastru si clar visul denota speranta, posibilitati, creativitate, pace si libertate de exprimare. Asa cum se spune "bolta cereasca este limita." In cazul in care cerul este noros, acoperit de nori, visul prezice tristete si necazuri. Daca visezi un cer de culoare verde, visul are interpretare ca mari sperante. Culoarea ciudata a cerului ajuta sa-ti atraga instant atentia asupra sa. Culoarea verde si cerul impreuna reprezinta speranta, natura sau creativitatea. Deci, acestea sunt calitatile de care ai nevoie sa te concentrezi asupra lor. Visul de asemenea, indica o perspectiva pozitiva si un viitor prosper. Daca visezi un cer de culoare rosie se profileaza la orizont un pericol. Alternativ, visul are interpretare ca ceva se apropie de sfarsit. In cazul in care cerul este de culoare alba, se are interpretare ca dorintele. Daca visezi un cer colorat visul denota romantism. Cand visezi ca cerul este in scadere reprezinta frica de necunoscut. Simti ca sperantele si visele tale au fost spulberate. Poate ca ai fost prea idealist si visul este o incercare de a te aduce inapoi la realitate. Cand visezi ca ceva cade din cer visul semnifica o atitudine pesimista. Ai pierdut perspectiva unei situatii. Daca obiectul se apropie si arunca o umbra pe tine, visul indica faptul ca esti in curs de a ignora unele situatii. Ai nevoie sa iesi de sub umbra si sa obtii o perspectiva diferita asupra lucrurilor.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Cerc : A vedea un cerc in vis are interpretare ca perfectiunea, intregul, nemurirea si / sau integritatea. Pe o nota mai putin pozitiva, aceasta poate insemna, de ... :

          Cercei : Cand visezi ca tu sau cineva poarta cercei visul are interpretare ca trebuie sa asculti cu mai multa atentie si sa acorzi o atentie particulara unui mesaj ...