Interpretare Vise cu Cerc

 

   A vedea un cerc in vis are interpretare ca perfectiunea, intregul, nemurirea si / sau integritatea. Pe o nota mai putin pozitiva, aceasta poate insemna, de asemenea, ca te invarti in cerc in anumite situatii. Sau cercul poate indica monotonia si repetitia fara sfarsit. A vedea cercuri in interiorul altor cercuri in vis indica faptul ca esti bine protejat sau ca esti chiar exagerat de precaut. Posibil sa ai nevoie sa iei lucrurile mai usor. Pe de alta parte, visul poate evidentia ideea ca te invarti in jurul intr-un cerc vicios. Ai nevoie sa gasesti o cale de a iesi din aceasta stare. A vedea un cerc imperfect sau incomplet in visul tau are interpretare ca te confrunti cu multe obstacole in atingerea obiectivelor tale. Ai nevoie sa te iti dezvolti abilitatile si sa acumulezi mai multe cunostinte. In cele din urma, vei depasi aceste obstacole si vei gasi ca eforturile tale au fost binemeritate. A vedea un cerc cu o cruce are interpretare ca pamantul. Acesta poate servi, de asemenea, ca o calauza pentru propria orientare.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Cercei : Cand visezi ca tu sau cineva poarta cercei visul are interpretare ca trebuie sa asculti cu mai multa atentie si sa acorzi o atentie particulara unui mesaj ... :

          Cereale : Cand visezi ca mananci cereale denota inceputul unui proiect nou sau unei noi etape in viata ta. Aceasta poate indica, de asemenea, nevoia ta de a te reface. ...