Interpretare Vise cu Cercei

 

   Cand visezi ca tu sau cineva poarta cercei visul are interpretare ca trebuie sa asculti cu mai multa atentie si sa acorzi o atentie particulara unui mesaj pe care cineva ti-l transmite. In special, a vedea sau a purta cercei de tip buton in vis, indica faptul ca ti s-a dat un sfat intelept pe care ar trebui sa il urmezi. Pe de alta parte, cerceii pot servi ca o amintire a unei persoane din viata ta, care i-a purtat. Daca visezi cercei rupti visul are interpretare ca cineva vorbeste despre tine. Cand visezi ca tu cumperi niste cercei visul reprezinta dorinta de acceptare si de afectiune. Cand visezi ca ai pierdut un cercel visul indica faptul ca esti ghidat gresit.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Cereale : Cand visezi ca mananci cereale denota inceputul unui proiect nou sau unei noi etape in viata ta. Aceasta poate indica, de asemenea, nevoia ta de a te reface. ... :

          Ceremonie : Cand visezi ca participi la o ceremonie are interpretare ca sacrificiul si devotamentul tau este necesar pentru a avea succes. Ai putea sa treci printr-un moment ...