Interpretare Vise cu Cheie

 

   Daca visezi o cheie, visul are interpretare ca oportunitati, acces, control, secrete, libertate, cunostinte sau responsabilitati. Ai putea fi blocat in propriile sentimente si emotii interioare. Sau ai putea debloca raspunsul la unele probleme. In special, un inel de chei reprezinta statul, autoritatea si puterea. Visul subliniaza, de asemenea, capacitatea de adaptare la o situatie. In cazul in care cheia este de aur, atunci se are interpretare ca o influenta, putere sau avere iti va oferi acces la aproape tot ce vrei. Alternativ, cheile au conotatii sexuale. Ele pot reprezenta actul sexual, impotenta, infidelitate, etc in functie de starea si utilizarea cheii. Cand visezi ca ai pierdut cheile, visul semnifica teama de a-ti pierde controlul sau a pierde pozitia sau statutul in viata. Poate indica, de asemenea, schimbari neasteptate, frustrari sau aventuri neplacute. Visul ar putea fi analog cu oportunitati lipsa sau pierdute. Daca dai cheia mai departe, atunci se are interpretare ca ai renuntat la controlul unei situatii sau la o responsabilitate. Cand visezi ca gasesti o cheie, visul indica faptul ca ai gasit o solutie la o problema. Daca visezi chei rupte, visul reprezinta o pierdere in statutul tau. Ti se refuza accesul la un loc unde ti s-a permis anterior. In cazul in care cheia este ruginita, atunci visul are interpretare ca un talent sau aptitudini pe care le-ai neglijat. Cand visezi ca auzi zanganit de chei, visul indica faptul ca ai o atitudine corecta fata de viata. Te indrepti in directia buna si soliciti toate intrebarile potrivite in acest proces. Este de asemenea, un semn de actiune decisiva.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Chel : Cand visezi ca chelesti sugereaza o lipsa de respect de sine sau o grija ca imbatranesti. Alternativ, chelia are interpretare ca smerenie, puritate si sacrificiu ... :

          Chiloti : A vedea sau a purta chilotei in vis reprezinta atitudinile si sentimentele tale feminine. Visul reflecta un punct de vedere feminin. Cand visezi ca iti ...