Interpretare Vise cu Ciuperci

 

   A vedea ciuperci in visul tau inseamna placeri nesanatoase si decizii neintelepte in viata de veghe. Lucrurile care apar prea repede au tendinta de a disparea la fel de repede. Invata sa apreciezi lucrurile pe care le ai deja. Alternativ, ciupercile are interpretare ca crestere, in ciuda faptului ca intampina greutati si o perioada dificila. Cand visezi ca mananci ciuperci reprezinta capacitatea de conducere. Detii o multime de forta si putere. Cand visezi ca esti la cules de ciuperci salbatice se refera la o situatie sau relatie potential daunatoare. Ti-ai putea exprima indoiala in unele noi eforturi, relatii sau situatii. Cand visezi ca ciupercile cresc si se inmultesc in gura ta se refera la emotii negative, care sunt literalmente in crestere si se extind in subconstientul tau. Ai tendinta de a mentine sentimentele in interior si trebuie sa gasesti un mod productiv de a le exprima inainte de a scapa de sub control.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Cladire : Daca visezi o cladire visul te reprezinta pe tine si corpul tau. Cat de sus esti in cladire indica un nivel in crestere a intelegerii, constientizarii sau ... :

          Clepsidra : A vedea o clepsidra in vis indica faptul ca timpul se scurge pentru tine. Acest lucru poate fi un termen care trebuie sa-l indeplinesti pentru scoala sau ...