Interpretare Vise cu Cladire

 

   Daca visezi o cladire visul te reprezinta pe tine si corpul tau. Cat de sus esti in cladire indica un nivel in crestere a intelegerii, constientizarii sau a succesului. Daca esti la nivelurile inferioare ale cladirii, atunci visul se refera la atitudini primare si/sau sexualitate. Daca visezi o cladire in ruine sau deteriorata visul indica faptul ca abordarea fata de o situatie sau o relatie este total gresita. Ai nevoie sa schimbi. Propria imagine poate suferi sau incasa vreo lovitura. Cand visezi ca o cladire se prabuseste visul indica faptul ca pierzi din vedere ambitiile si obiectivele tale. Ocupatia ta pentru castiguri materiale lipseste. Cand visezi ca tu sau cineva cade de pe o cladire visul are interpretare ca descresti in zona subconstientului. Tu inveti despre aspectele legate de subconstientul tau si inveti sa le recunosti. Alternativ, visul are interpretare ca teama de a nu fi in masura sa finalizezi sau sa reusesti intr-o anumita sarcina. Cand visezi ca escaladezi sau urci o cladire visul indica faptul ca te lasi purtat de ambitiile tale.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Clepsidra : A vedea o clepsidra in vis indica faptul ca timpul se scurge pentru tine. Acest lucru poate fi un termen care trebuie sa-l indeplinesti pentru scoala sau ... :

          Clopote : A auzi un clopot in visul tau reprezinta un avertisment sau o chemare la ordine. Sunetul de clopot semnaleaza inceputul a ceva nou. Acesta poate fi, de asemenea, ...