Interpretare Vise cu Clovn

 

   A vedea un clovn in vis are interpretare ca absurditate are interpretare ca, dar si o latura copilareasca a caracterului tau. Infatisarea de clovn este o reflectare a propriilor sentimente si emotii. Fie ca este un clovn fericit sau un clovn trist, acesta te va ghida in starea de spirit pe care o ai. Actiunile clovnului semnifica natura ta fara inhibitii. Pe de alta parte, un clovn este un indiciu asupra actiunilor necugetate sau nesincere. Daca ti-e frica de clovni, atunci clovnul poate reprezenta o persoana misterioasa din viata ta, care poate sa iti faca rau. Cineva cunoscut nu este ceea ce pare. Sau cineva poate pretinde de afi cineva ce nu e si se ascunde sub o masca.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Cocos : A vedea un cocos in visul tau are interpretare ca masculinitate, mandrie, vitejie, dar si aroganta. Aceasta indica faptul ca tu sau cineva este in afara jocului. ... :

          Codru : A vedea o padure sau codru in visul tau reprezinta viata, fertilitatea, intinerirea si primavara. Alternativ, padurea are interpretare ca necunoscutul si ...