Interpretare Vise cu Cocos

 

   A vedea un cocos in visul tau are interpretare ca masculinitate, mandrie, vitejie, dar si aroganta. Aceasta indica faptul ca tu sau cineva este in afara jocului. Nu mai acorzi atentie nimanui, nimeni nu mai conteaza. A auzi un cocos in visul tau inseamna lauda si de auto –recunoastere. A vedea cocosi care se bat in visul tau indica un atac la masculinitatea ta. Daca visezi un cocos visul are interpretare ca masculinitate, mandrie, vitejie, un fel bataios si aroganta. Visul indica faptul ca tu sau altcineva esti o persoana care face parada fara a tine cont de altii. Alternativ, visul evidentiaza excentricitatile tale sau vivacitatea ta. Visul poate fi, de asemenea, un joc de cuvinte pentru penis. Daca auzi un cocos in vis inseamna lauda si auto-glorificare. A visa cocosi care se lupta visul are interpretare ca esti implicat intr-o rivalitate aspra.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Codru : A vedea o padure sau codru in visul tau reprezinta viata, fertilitatea, intinerirea si primavara. Alternativ, padurea are interpretare ca necunoscutul si ... :

          Coma : Cand visezi ca esti in coma indica neputinta si incapacitatea de a functiona intr-o situatie data. Tu esti pregatit pentru schimbarile majore care se petrec ...