Interpretare Vise cu Codru

 

   A vedea o padure sau codru in visul tau reprezinta viata, fertilitatea, intinerirea si primavara. Alternativ, padurea are interpretare ca necunoscutul si subconstientul. Trebuie sa te deschizi pentru a-ti descoperi potentialul si natura ta instinctuala. Cand visezi ca mergi pe jos prin padure semnifica intoarcerea la un aspect al tau care este nevinovat si spiritual. Cand visezi ca esti pierdut in padure indica faptul ca incepi o noua etapa in viata ta. Iti exprimi unele anxietati legate de lasarea in urma a ceea ce este familiar pentru tine. Cand visezi ca padurea este uscata sau moarta are interpretare ca exista o situatie in viata ta care nu a fost inca rezolvata. Esti coplesit de o problema.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Coma : Cand visezi ca esti in coma indica neputinta si incapacitatea de a functiona intr-o situatie data. Tu esti pregatit pentru schimbarile majore care se petrec ... :

          Comedie : Cand visezi ca te uiti la o comedie are interpretare ca ai nevoia sa gasesti partea comica, amuzanta a unei situatii in special atunci cand lucrurile par ...