Interpretare Vise cu Condus,Sofer

 

   Cand visezi ca conduci un vehicul are interpretare ca calatoria vietii tale si calea in viata. Visul iti spune despre cum te misti si navighezi prin viata. Daca conduci si nu poti vedea drumul inaintea ta, atunci aceasta indica faptul ca nu stii unde te indrepti in viata si nu stii ceea ce vrei cu adevarat sa faci. Iti lipsesc obiectivele si directia. Similar, sa visezi ca conduci pe timp de noapte are interpretare ca nu esti sigur unde te indrepti in viata. Te confrunti cu obstacole spre obiectivele tale. Poate ca nu vrei sa vezi ceea ce urmeaza pentru tine sau iti este frica sa te confrunti cu anumite probleme. Poate esti reticent in privinta viitorului. Daca vederea prin parbriz este cumva blocata sau obstructionata in timp ce conduci, atunci are interpretare ca ca esti constient de ceva anume in viata ta. Pierzi din vedere anumite aspecte din viata ta. Alternativ, visul indica pericole sau probleme care nu-ti sunt inca cunoscute. Daca conduci pe un drum cu serpentine, se indica faptul ca ai dificultati in atingerea obiectivelor tale si de a accepta schimbarile asociate cu ele. Daca conduci pe zapada, atunci inseamna ca trebuie sa fii foarte precaut cu privire la modul in care iti abordezi obiectivele. Metaforic vorbind, a conduce o masina in vis este analog cu viata sexuala si performantele sexuale. Ia in considerare modul in care conduci si ce fel de masina conduci si modul in care aceasta se refera la viata ta sexuala. Cand visezi ca esti pasager si altcineva conduce reprezinta dependenta de persoana care este sofer. Nu detii controlul asupra vietii tale si mai degraba urmezi obiectivele altora in loc de ale tale. Daca conduci de pe scaunul pasagerului, apoi se are interpretare ca incerci sa obtii controlul asupra drumului pe care viata ta este a luat-o. Incepi sa iei propriile decizii. Daca altcineva conduce de pe partea pasagerului, atunci inseamna ca esti indus in eroare crezand ca te afli la putere sau ca esti pe deplin in control. Cand visezi ca conduci un taxi sau un autobuz are interpretare ca sarcinile lipsite de importanta aduc putine oportunitati de a avansa. Cand visezi ca conduci o masina in marsarier are interpretare ca te confrunti cu obstacole majore in obiectivele tale. In special, daca mergi in marsarier intr-o baltoaca, atunci inseamna ca iti reprimi emotiile. Cand visezi ca conduci beat la volan indica faptul ca viata ta este scapata de sub control. O relatie sau cineva te domina. Cand visezi ca conduci pe un drum de munte si sari intr-o prapastie are interpretare ca, cu cat urci in viata, cu atat esti mai greu sa ramai sus. Simti ca pozitia ta sus este una temporara. Ai nevoie de munca grea pentru a ramane undeva sus. Poti simti, de asemenea, ca nu esti in stare sa te ridici la asteptarile celorlalti.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Confruntare : A visa o confruntare reprezinta un conflict sau o teama cu care te confrunti in viata de veghe. Visul ofera un loc de intalnire „sigur” pentru a-ti confrunta ... :

          Conopida : A vedea sau a manca conopida in visul tau are interpretare ca hrana spirituala, puritate si perfectiune. Ea reprezinta, de asemenea, tristete si o nevoie de ...