Interpretare Vise cu Copaci

 

   Daca visezi copaci verzi visul are interpretare ca noi sperante, realizari, dorinte, cunostinte si viata. Acesta implica, de asemenea, putere, protectie si stabilitate. Te concentrezi pe cont propriu pentru auto-dezvoltare si individualizare. Cand visezi ca te sui intr-un copac inseamna atingerea obiectivelor din cariera si obtinerea unor pozitii mai inalte in viata. Viteza cu care te urci in copac este o paralela cu viteza de realizare a acestor obiective. Daca stai sub un copac singur, visul indica un timp pentru reflectie. Te gandesti la o decizie importanta. Daca stai sub un copac cu altcineva, atunci inseamna ca evaluezi relatia. Visul poate insemna, de asemenea satisfactia fata de situatia actuala. Cand visezi ca retezi sau tai un copac visul indica faptul ca iti irosesti energia, timpul si banii pe preocupari prostesti. Alternativ, visul poate fi un comentariu la frica ta sexuala sau la vinovatie. Daca visezi un copac cazut visul inseamna ca simti ca iti pierzi calmul si echilibrul. Poate ca esti in afara drumului si conduci in directie gresita. Daca visezi un copac uscat sau cazut visul indica faptul ca sperantele si dorintele tale au fost spulberate. Te confrunti cu o instabilitate si esecuri in viata ta. Alternativ, copacul mort reprezinta infertilitate sau lipsa de virilitate. Poate ca semnaleaza un capat al liniei familiale (ca intr-un arbore genealogic). Daca visezi copaci goi visul indica epuizarea energiei. Ai pus totul intr-o relatie sau proiect, iar acum esti epuizat. Poate ca ai chiar o stare de depresie. Alternativ, visul semnifica ciclul vietii sau trecerea timpului. Daca visezi ciori cocotate intr-un copac uscat are interpretare ca sfarsitul unui ciclu sau comportament. Este reprezentativ pentru moarte.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Copil : Cand visezi ca esti din nou un copil mic are interpretare ca simti povara maturitatii. Incerci sa scapi de responsabilitatea de zi cu zi si esti in cautarea ... :

          Copilarie : A visa despre copilaria ta indica dorinta de a reveni la o viata fara prea multe responsabilitati si griji. Ea reprezinta, de asemenea nevinovatie. Alternativ, ...